Hírek


Mivel 10-én lesz a gépes javító zárthelyi, konzultációt tartok a héten. Ezen a linken szavazhattok a napra, az időpont délután 2, ha mindenkinek megfelel.

Akkor tehát csütörtök, 14 óra, PC5 labor!


2013.06.05.

Megszülettek a 12-es csoport 3. zárthelyi dolgozatának eredményei.

A dolgozatok javításánál végleges pontszámot úgy adtam, hogy lehetőleg elérjenek egy következő ponthatárt, sajnos azonban volt pár eset, ahol a legnagyobb jóindulattal sem tudtam megadni a 2-est. Az eredmények megtekinthetőek az alábbi excel fájlban:

Eredmények

A pótzárthelyi hétfőn 11 órakor lesz a Bolyai teremben. Sok sikert hozzá!


2013.05.25.

Jövő órán táblás zárthelyi, gépes zárthelyi és házi feladat bemutatás!

Amit a táblásról tudni érdemes: 3 darab mátrixos, beágyazásos feladat lesz, és erre legalább 45 perc -nem hinném, hogy ez kevés, mert múltkor is ennyi volt, és SENKI nem írta a végéig-.

A gépes zh-n kaptok egy specifikációt és egy struktogramot, és azt kell lekódolni. Ami fontos, hogy a struktogramok kódrésze legyen külön eljárásban, illetve vektoroknál, mátrixoknál használjatok vector típust! A bemenetet pedig fájlból kell beolvasni.

Végül a napi gyászjelentés: a csoport létszáma sajnos 16-ra változott, mivel 4 hallgató hiányzások, illetve hétszeres(!!) minuszban állás miatt elesett a jegyszerzés lehetőségétől. 13 másodperces néma csenddel kérlek, emlékezzetek meg róluk -ha csendben olvastátok a híreket, akkor ez le is telt-.

Kellemes készülést!


2013.04.10.

Kedden zárthelyi! A feladatmegoldásokat folyamatosan készítem, az "Oktatási anyagok" menüpont alatt megtalálhatók. Előző órán egyébként rosszul mondtam, amikor említettem, hogy két hét múlva gépes zh... természetesen április 16. a jó dátum, csak elszámoltam magam egy hónappal...

Emellett jövő héten a gépes gyakorlat egy kicsit didaktikusabb lesz, és a kiadott feladatot együtt oldjuk majd meg, én a kivetítőn fogom írni.

A plusz-minuszra kérlek, tanuljatok! Nem éri meg emiatt megbukni, nézzétek át jól Gregorics tanár úr diáit!

2013.03.06.

Elkészült az oldal.

2013.02.26.