Lectures

Sorry, there is no English version yet ☹

Java - Általános információk

A Javas tárgyak előadója az egyetemen Kozsik Tamás tanár úr, az előadás fóliáit az ő oldalán tölthetitek le.

A következőkben a Javas tárgyakkal kapcsolatos általános, előzetes információkat olvashattok. Fontos, hogy az adott félév során ezek az általános pontok módosulhatnak, ilyenkor ezt mindenképp jelzem a gyakorlatokon, valamint a tárgyhoz tartozó aloldalon.

A teljes gyakorlati anyag tartalma elérhető az alábbi linken a Githubon. Vegyétek, vigyétek, töltsétek le, írjátok át, és ha találtok valamit, dobjatok egy pull requestet!

Amennyiben úgy ítéled, hogy nagyon sok ráérő időd van, jól megy az angol, és szívesen dolgoznál szakszövegen, keress meg ! A fenti anyagot folyamatosan igyekszem bővíteni, és ebben mindig jól jön a segítség. Kompenzációnak + pontokat tudok felajánlani, illetve a jóleső érzést, hogy segítéttél az utánad jövő generáció szakmai útját egyengetni ☺

Érdemjegy megszerzésének feltételei

Az oktatott tárgyakból az érdemjegy megszerzésének általános feltételei a következők:

Beadandó feladatokkal kapcsolatos előzetes információk

Beadandó feladatból általában 2 van a félév során. Az elkészült feladatokat nekem küldjétek el személyesen, e-mailben a címre! Ezeket én fogom személyesen értékelni, megfelelt, illetve nem megfelelt minősítést kaphattok rá.

Beadási határidő a zárthelyi dolgozat előtti hét valamelyik napja, ezt mindig pontosan megtaláljátok az adott félévre kiírt feladat leírása mellett. Az adott hétre külön +/- feladat nem szokott lenni, hogy a beadandó feladatra koncentrálhassatok.

Zárthelyivel kapcsolatos előzetes információk

A zárthelyi dolgozattal kapcsolatban a következő általános, előzetes információk vannak.

Ezek mind előzetes infók, úgy kezeljétek őket plz. A zárthelyi dolgozatig még változhat a felállás, de ez látszik általánosan biztosnak. Ha ZH-n mást állítanak, akkor azt tekintsétek érvényesnek; ha valami kétség merül fel bennetek, inkább kérdezzetek rá valakinél!

Ajánlott irodalom

Linkek